Izveštaj sa humanitarne priredbe za pomoć Miletu Mrđenoviću

Humanitarne priredbe održane 7. i 8. aprila, organizovane od strane Humanitarnog udruženja mladih Apatinaca i UG MojApatin bile su i više nego uspešne. U prepunoj sali Doma kulture svojim programom su se predstavili razni sportski klubovi, kulturno-umetničko društvo kao i brojne sekcije više apatinskih škola. Sav prihod od prodatih ulaznica (23 000 dinara), kao i dobrovoljni prilog sakupljen na akustičnim večerima održanim u “Teatru” nakon svake od priredbi (10 150 dinara) ide za pomoć za operacije očiju koje su neophodne Miletu Mrđenoviću iz Prigrevice.

Mile Mrdjenovic Moj Apatin

Pored ovoga, sa istim ciljem je na grčkoj žurci u “Vogue-u” prikupljeno 4 600, a u apatinskim srednjim školama 7 900 dinara.

Zahvaljujemo se na podršci: TV Apatin, Radio Dunav, Pozorištance "Masinac", Aleksandra Inđić, Snežana Knežević, Nemanja Guzijan, GKUD "Dunav", Srednjoskolska omladina romske populacije, Literarna sekcija gimnazije "Nikola Tesla", KK "Partizan", FK "Kleopatra", PK "Fiesta" i Kulturni centar Apatin.

U subotu 11. aprila u “Teatru” će biti održana rok svirka grupe „Prvenstvo prolaza“,gde će se moći dati dobrovoljni prilog, sa početkom u 22 h čime će ova akcija biti završena.

Akcije

Najnovije akcije UG Moj Apatin

Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica

nastavak »

Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem p

nastavak »

Izveštaj sa EKV večeri!

7.11 u organizaciji UG "Moj Apatin" i rock caffe-a Bermudski Trougao održano je još jedno veče posvećeno Milanu Mladenoviću i

nastavak »

» Arhiva akcija


Iz galerije

Reklame

Radio

Kulturni Centar

Ribarnica FIS

HUMA

Klub prijatelja