Tri tipa muzike, samo jedan tip ljudi

Na "Plavoj ruži" je održana svirka koja je imala za cilj da objedini publiku nekoliko muzičkih žanrova koji bi u nekoj bližoj budućnosti trebali da raskrste sa turbo-folk muzikom niskih vrednosti. Odmah možemo primetiti da će "borba" biti duga i naporna, međutim na nama je da nastavimo i da budemo uporni, a na vama da ostanete uz nas i da zajedno izguramo ovu priču.
Podrazumeva se da su vaše kritike dobrodošle kako bi svi zajedno učinili nešto dobro  za naš grad, a iste možete izneti na ovoj temi.

Bliže 250 ljudi se okupilo da pod vedrim nebom, uz reku đuska uz kvalitetnu muziku. Za početak se pevalo i družilo uz stare dobre rok hitove, a onda tačno u ponoć na sceni je nastupila zvezda večeri Sonja Bakić sa svojim bendom "Chicks and freaks". Stvarno odličan nastup, sa mnogo energije koji je sve prisutne dobro razdrmao, a neke čak poslao u reku na hlađenje. Zaista imaju za čim da žale oni koji su propustili priliku da slušaju našu zvezdu iz komšiluka. Nakon toga, do ranih jutarnjih sati, DJ Kravarušić je publici predstavljao opijajuće elektro ritmove.

Sinoć nije bilo rokera, metalaca, rejvera, repera, svi su bili isti, sa motivom da iskoriste nov način zabave za Apatin i da pomognu svom gradu, podržavanjem ovog dešavanja.

Slike: http://www.mojapatin.com/galerija.php?galleryID=47

Akcije

Najnovije akcije UG Moj Apatin

Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica

nastavak »

Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem p

nastavak »

Izveštaj sa EKV večeri!

7.11 u organizaciji UG "Moj Apatin" i rock caffe-a Bermudski Trougao održano je još jedno veče posvećeno Milanu Mladenoviću i

nastavak »

» Arhiva akcija


Iz galerije

Reklame

Radio

Kulturni Centar

Ribarnica FIS

HUMA

Klub prijatelja