Cyclone on the beach 5 - Turning

Još samo par dana je ostalo do održavanja 5.po redu CYCLONE ON THE BEACH - festivala pozitivnih ritmova pod nazivom TURNING. Kao i uvek, party se održava na peščanoj plaži Plave Ruže (Apatin), 22. avgusta sa početkom u 21h.

Zvezda večeri je trenutno najpopularniji ženski britanski dj, Rebekah, a društvo će joj praviti drugi poznati DJ-evi: Dee Face, Vladimir Acic i Dunavski techa. Uvod kao i obično radiće DJ-evi sa radio AS-a.

Karte u predprodaji za Cyclone  možete kupiti uz poklon Severtrans taxi karticu na sledećim mestima: BABBLER MEDIA MARKETING, Sombor, Nikole Vukičevića 5/III (TC Katja) od 09-16h, radnim danom, kao i na PLAVOJ RUZI, Apatin, Dunavska obala BB, tokom celog dana, kao i u Marketing Agenciji ApaOne, Apatin, 062/249-995.

Karte su u predprodaji do 21.08.2009. po ceni od 300 din, a po istoj ceni moći će se kupiti i na dan Cyclone, ali bez poklona Severtransa.

Udruženje građana "MojApatin" Vas poziva na dobar provod i odličnu muziku! Vidimo se!

Akcije

Najnovije akcije UG Moj Apatin

Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica

nastavak »

Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem p

nastavak »

Izveštaj sa EKV večeri!

7.11 u organizaciji UG "Moj Apatin" i rock caffe-a Bermudski Trougao održano je još jedno veče posvećeno Milanu Mladenoviću i

nastavak »

» Arhiva akcija


Iz galerije

Reklame

Radio

Kulturni Centar

Ribarnica FIS

HUMA

Klub prijatelja