Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica pod nazivom "JEDAN OD NAS!" u sportskoj hali OŠ "Žarko Zrenjanin" sa početkom u 19:30 časova, za prikupljanje pomoći Goranu Vezmaru.

Utakmicu će odigrati starija grupa košarkaškog kluba, dok će na poluvremenu snage odmeriti generacija 2000. godište. Ulaz će koštati simboličnih 100 dinara i sav prikupljeni novac će biti uplaćen Goranu. Da podsetimo, Goran Vezmar je Apatinac koji je pre četiri godine imao izliv krvi na kičmenu moždinu i zbog toga je ostao paralizovan, ali nažalost prethodnih dana stanje se pogoršalo i Goran je bio primoran da se premesti na VMA u Beogradu. Kako bi Goranu pomogli da se oporavi, a možda i ponovo prohoda potrebno je skupiti 9000 evra za operaciju i 3000 evra za boravak na klinici u Helsinkiju i sve to do 20. aprila. Zato pozivamo sve ljude dobre volje i dobrog duha da dođu u halu osnovne škole i pomognu Goranu kako bi se što pre oporavio i vratio sportu.

Akcije

Najnovije akcije UG Moj Apatin

Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica

nastavak »

Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem p

nastavak »

Izveštaj sa EKV večeri!

7.11 u organizaciji UG "Moj Apatin" i rock caffe-a Bermudski Trougao održano je još jedno veče posvećeno Milanu Mladenoviću i

nastavak »

» Arhiva akcija


Iz galerije

Reklame

Radio

Kulturni Centar

Ribarnica FIS

HUMA

Klub prijatelja