Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem prikupljanja pomoći Goranu Vezmaru, pred polupunom halom  humanih ljudi, koji su došli da uživaju u vrlo zanimljivoj igri.
Prvo su nam se predstavili najmlađi, a posle toga utakmicu su odigrali prvi tim KK Apatin protib veterana KK Apatin. U  interesantnoj utakmici, prvi tim je izgubio od veterana 97:94, čime su veterani pokazali da možda još nisu za „penziju“.
Ono što je mnogo bitnije od same košarke, jeste razlog zbog koga je ovo veče i napravljeno. Pomoć Goranu Vezmaru.
Od ulaznica je skupljeno 19 400 dinara, a prodajom bedževa, majica, suvenira, kao i dobrvoljnim prilozima skupljeno je još 15 200 dinara, što ukupno iznosi 34 600 dinara!  Novac je uplaćen Goranu, i sigurno će mu biti od pomoći!
Udruženje građana „Moj Apatin“, KK Apatin, kao i Goran Vezmar lično, se zahvaljuju svima koji su došli, i pokazali da humanost još uvek postoji. Takođe, zahvaljujemo se Radio Dunav, TV Apatinu, Apatinskim novinama i Glasu komune, koji su medijski ispratili ovu akciju.

Slike sa ovog događaja možete pogledati ovde.

Akcije

Najnovije akcije UG Moj Apatin

Humanitarna utakmica za Gorana - "JEDAN OD NAS"!!!

U organizaciji KK "Apatin" i Udruženja Građana "Moj Apatin" 24.03. održaće se humanitarna košarkaška utakmica

nastavak »

Jedan od nas

Juče je u hali OŠ “Žarko Zrenjanin“ održano revijalno košarkaško veče „Jedan od nas“, sa ciljem p

nastavak »

Izveštaj sa EKV večeri!

7.11 u organizaciji UG "Moj Apatin" i rock caffe-a Bermudski Trougao održano je još jedno veče posvećeno Milanu Mladenoviću i

nastavak »

» Arhiva akcija


Iz galerije

Reklame

Radio

Kulturni Centar

Ribarnica FIS

HUMA

Klub prijatelja